Teste

Umezeală
Temperatură
Pătare și zgăriere

Umezeală

TESTE DE UMEZEALĂ

In bucatarie este intodeauna umezeala , fie ca este apa care sta pe suprafata de lucru fie ca este aburul care persista in timpul gatitului.
Pentru a putea garanta rezistenta de durata la umezeala se testeaza modulele prin diferite procese:

Marginile mobilierului de bucatarie in abur fierbinte sau partile metalice cu spray agresiv pe baza de sare, acestea permitandu-ne sa simulam durata unei vieti sau macar 15 ani in testele noastre.

Temperatură

TESTE DE TEMPERATURĂ

Bucatariile NOBILIA sunt acasa in toata lumea, de aceea mobila noastra trebuie sa demonstreze ca suporta conditii calde si reci, chiar conditii cu umiditate foarte mare.

Ca in masina timpului, simulam schimbarea temperaturii, astfel modulele noi sunt imbatranite artificial. In acest mod 15 ani trec in 270 de ore.
Scopul este de a obtine un grad mare de rezistenta chiar si in conditii extreme pentru bucatariile NOBILIA.

Pătare și zgăriere

TESTE DE PĂTARE ȘI ZGĂRIERE

In bucatarie, ne petrecem o parte importanta a vietii, astfel ca bucataria este expusa zilnic mai multor tipuri de substante, de la acizi citrici la coloranti puternici.

Pentru a face suprafetele bucatariilor fiabile pentru uzul zilnic in laboratoarele NOBILIA , se fac teste chimice,se folosesc obiecte aspre si ascutite astfel incit suprafetele sa poata rezista pe intraga durata de viata a mobilei de bucatarie.