Nobilia

Home Nobilia

Nobilia

Cultura Nobilia

NOBILIA produce bucatarii eficiente cu un design atractiv pentru fiecare gust, reflectand stilul de viata al multor oameni.

Izul modern in bucatarie nu mai este un moft, este chiar o necesitate, de aceea NOBILIA pune intotdeauna accentul pe Calitate in Planificare in Productie in Procesarea Comenzilor si Serviciilor pentru clientii NOBILIA.

Cu o experienta in domeniu de 70 ani si o cota de export de 38%, NOBILIA produce zilnic, la comanda, peste 2600 bucatarii echipate, in cele doua fabrici din Verl, Germania.Este cel mai mare producator de mobila de bucatarie din Europa si a produs in anul 2014, 600.000 de bucatarii echipate.

Fiecare bucatarie este unica, in culori exclusive si adaptabila pe orice dimensiuni, planificata individual si fabricata cu cea mai mare precizie.

Perfectiune automatizată

Cu siguranta nu exista alt loc in lume unde sa se produca pe zi, un numar mai mare de dulapuri de bucatarie, ca in cele doua locatii NOBILIA.

Nivelul inalt de automatizare, garanteaza calitatea produsului finit si un nivel atractiv al preturilor.

NOBILIA , prin cele 50 puncte de control in cadrul procesului de fabricatie, garanteaza o calitate ireprosabila, iar prin parcul auto propriu de transport, asigura calitatea si respectarea termenelor de livrare.

Logistică orientată spre client

In cadrul unei logistici de distributie moderna si orientata catre client, NOBILIA rezolva in timp util cererile clientilor.

Prin propriul parc auto si cei 300 de soferi instruiti special pentru transportul si tehnici de descarcare a mobilei, NOBILIA garanteaza calitatea livrarii, respectarea termenelor, precum si rezolvarea cerintelor speciale venite din partea clientilor.