Mobile de bucătărie NOBILIA Satu Mare

Despre Noi

Grupul de firme SAT-AN format din SC. Sat-An S.R.L. companie infiintata in anul 1994 si SC. Sat-An Impex SRL infiintata in 1995, care si-a inceput activitatea prin comercializarea si montarea de Antene SATelit, de unde provine si numele de SAT-AN, si-a axat domeniul principal de activitate spre comertul retail de produse electrocasnice.

Strategia de dezvoltare a grupului a fost creata in jurul a doua principii de baza: oferirea celor mai bune preturi de pe piata si dezvoltarea unui pachet de servicii conexe care prin competenta si respect fata de client sa adauge valoare produselor.

Grupul SAT-AN insumeaza acum un numar de 100 de angajati si 20 de magazine specializate, distribuite geografic in 6 judete (Satu Mare, Salaj, Maramures, Bihor, Cluj, Arad) si totalizand o suprafata totala de 5000 mp.

Grupul SAT-AN pune la dispozitia clientilor, pe langa o gama larga de produse si un service propriu specializat si certificat.

Pentru a veni in sprijinul celor care doresc o bucatarie moderna, functionala, bine organizata si accesorizata, grupul SAT-AN lanseaza o noua provocare si anume mobilierul de bucatarie Nobilia.
Intreaga gama de incorporabile, pusa la dispozitie prin magazinele noastre, vin sa completeze varietatea de culori de materiela si accesorii ce vor fi folosite la realizarea bucatariei alese.