Accesorii

Home Bucătării Accesorii
Accesorii

Sistemul de glisiere Profi+

Sistemele de glisiere prismatice sincronizate Profi+, introdus în dotarea standard încă din 2012, oferă o culisare catifelată și capacități de depozitare de până la 70 kg dar și o stabilitate laterală inegalată de nici un alt sistem. Amortizarea hidraulică se adaptează la încărcarea sertarului pentru o închidere silențioasă la fiecare folosire.

Cu toate acestea, spațiul utilizabil al sertarului este mai mare cu 5% în comparație cu sistemul Innotech folosit anterior. Sertarele se demontează, se fixează și se ajustează fără cea mai mică dificultate.

Canturi sudate cu laser

Permanent în căutarea perfecțiunii, Nobilia introduce canturile sudate cu laser. Acest procedeu permite detalii de finisare excelente prin eliminarea oricăror urme de adeziv, vizibile mai ales pentru fețele ușilor mate, deschise la culoare. Beneficiul clientului: o bucătărie finisată perfect la un preț excelent.

Sistemul de balamale Sensys

Sistemul de balamale cu amortizare integrată Sensys redefinește standardele de calitate. Sensys, livrat standard la orice bucătărie Nobilia, promite o închidere perfectă pentru o plajă de temperaturi de la 5 °C la 40 °C și umiditate de până la 90%. Ușile se vor închide singure dacă sunt poziționate într-un unghi mai închis de 35 grade. Testate să reziste la cel puțin 80.000 de cicluri închidere – deschidere, balamalele Sensys sunt extrem de fiabile și permit demontarea ușii fără folosirea vreunei unelte.

[vc_empty_space height=”32px”]

Line N

Noul sistem de mânere integrate Line N de la Nobilia – o estetică deosebită la prețuri imbatabile. Mânerele eloxate sunt extrem de rezistente la zgâriere și reflectă obsesia producătorului german pentru calitate.

Nobilia garantează ca de obicei o ergonomie perfectă, fie că sistemul este aplicat pe o ușă sau pe un sertar. Line N este disponibil pentru o mare varietate de finisaje și poate fi livrat începând cu 1 ianuarie 2014.

Galerie
« of 2 »