Tesztek

Home Nobilia Tesztek
Nedvesség
Folt és karcolás

Nedvesség

NEDVESSÉGI TESZT

A konyhában mindig létezik nedvesség, legyen az akár a munkalapon található víz formájában, vagy akár a főzéskor keletkező pára formájában.
A nedvességgel szembeni hosszan tartó ellenállás garantálása érdekében a modulokat különböző módszerrel tesztelik, mint például:

A konyhabútorok széleit forró gőznek teszik ki, vagy a fémrészeket erősen korrodáló só alapú szerrel fújják be, amelyek lehetővé teszik számunkra a hosszantartó, legalább 15 éves használat szimulálását.

HŐTESZT

A NOBILIA konyhabútorok a világ minden részén megtalálhatók, ezért bútorainknak bizonyítaniuk kell, hogy ellenállnak mindenféle körülménynek, legyen az akár hideg, akár meleg, vagy nagyon párás levegő.

Mint az idő gépezetében, szimuláljuk a hőmérsékletváltozásokat, ezáltal az új modulok mesterséges öregítésnek vannak kitéve. Ily módon, 270 óra alatt 15 év telik el.

A cél, egy magas fokú ellenállás elérése a NOBILIA konyhabútorok számára, akár extrém körülmények esetében is.

Folt és karcolás

FOLT ÉS KARCOLÁSTESZT

A konyhában töltjük életünk egy jelentős részét, ezért a konyhabútor, nap, mint nap ki van téve különböző anyagok hatásának, a citromsavtól megkezdve, egészen az erős színezőanyagokig.

Annak érdekében, hogy a konyhabútorok felületét ellenállóvá tegyük a napi használattal szemben, kémiai tesztnek vetjük alá, a NOBILIA laboratóriumaiban, ahol érdes és éles tárgyakat használunk, azért hogy a felületek kitartsanak, a konyhabútor élettartamának egész ideje alatt.