Nobilia

Home Nobilia

Nobilia

Nobilia Kultúra

A NOBILIA hatékony bútorokat gyárt, vonzó külsővel, minden igényt kielégítve, visszatükrözvén sok ember életstílusát.

Az elvárás hogy a konya legyen modern, ma már nem egy szeszély, hanem valójában egy szükséglet, ezért a NOBILIA mindig, a Tervezés, a Gyártási folyamat, a Rendelések feldolgozása és a Szolgáltatások minőségére teszi a hangsúlyt.

A 70 éves szakmai tapasztalattal és 38 % export hányaddal rendelkező NOBILIA, a két Verl-i (Németország) gyárában naponta, rendelésre több mint 2600 felszerelt konyhabútort gyárt. Európa legnagyobb konyhabútorgyára, például a 2014-es évben 600.000 db. felszerelt konyhák gyártott.

Exkluzív színeivel, minden méretekhez alkalmazkodva, egyedi igények alapján elképzelve és a legnagyobb precizitással legyártva, a NOBILIA bútorok egyediek.

Automatizált tökéletesség

Kétségtelen, hogy nincs a világon még egy hely, ahol naponta több konyhabútort gyártanának, mint a NOBILIA két telephelyén.

A végtermék minőségét, valamint a vonzó árszinteket a magas fokú automatizálás garantálja.

A NOBILIA, a gyártási folyamat 50 ellenőrzési pontján keresztül, egy kifogástalan minőséget biztosít, a saját tehergépkocsi-állománya által pedig garantálja a minőséget és a szállítási határidők betartását.

Ügyfélre hangolt logisztika

A modern forgalmazásra és az ügyfélre hangolt logisztika keretein belül, a NOBILIA megfelelő időben tudja megoldani a vevők kérelmeit.

A saját autóparkja és a több mint 300 szállításra és bútorlerakodásra külön kiképzett gépkocsivezető által, a NOBILIA garantálni tudja a szállítás minőségét, a határidők betartását, valamint az ügyfelek különleges igényeinek a megvalósítását.