NOBILIA konyhabútor Szatmarnemeti

Rólunk

Az 1994-ben alapított SC. Sat-An S.R.L. és az 1995-ben alapított SC. Sat-An Impex SRL által alkotott SAT-AN cégcsoport, amely tevékenységét műholdantennák forgalmazásával és szerelésével kezdte (ebből ered a SAT-AN elnevezés is, SAT = szatellit, AN = antenna ), főtevékenységét elektromos háztartási cikkek retail forgalmazására irányította.

A csoport fejlesztésének stratégiája két fő elv köré lett kidolgozva: a legjobb piaci árak kínálata, és egy összefüggő szolgáltatáscsomag összeállítása, amely a hozzáértés és a vásárlóval szembeni tisztelet által növelje a termékek értékét.

Jelenleg, a SAT-AN csoportnak 100 alkalmazottja és 20 szaküzlete van, amely földrajzilag 6 megyében van szétosztva (Szatmár, Szilágy, Máramaros, Bihar, Kolozs, Arad) összesen 5000 nm területen.

A SAT-AN csoport, a széles termékválaszték mellett egy saját, minősített szakszolgáltatást is nyújt a vásárlóknak.

Azért, hogy támogatást nyújthasson azoknak, akik egy modern, funkcionalitás, jól megszervezet és jól felszerelt konyhát szeretnének, a SAT-AN csoport egy új kihívást indít útjára, ez pedig a Nobilia konyha.

A beszerelésre kerülő berendezések üzleteink által felkínált teljes választéka, kiegészíti a kiválasztott konyhabútor megvalósításához használandó anyagok és kiegészítők színskáláját.