Kiegészítők

Home Konyhák Kiegészítők
Kiegészítők

Profi+ csúsztatórendszer

Az alapfelszereltségbe már 2012 óta bevezetett Profi+ prizmás, szinkronizált csúsztatórendszer, egy lágy, egyenletes siklást, és 70 kg –ig terjedő terhelhetőséget biztosít, valamint egy olyan oldalstabilitást , amelyet egyetlenegy más rendszerrel sem érhető el. A hidraulikus csillapítás alkalmazkodik a fiók terheléséhez, így minden egyes használat során a bezárás halkan történik.

Emellett, a fiókok használható tere 5%-al nagyobb, mint az előzőleg használt Innotech rendszernél. A fiókok szétszedhetők, rögzíthetők és állíthatók bármely legkisebb nehézség nélkül.

Lézerrel hegesztett élek

A tökéletesség állandó keresése közben, a Nobilia bevezette a lézerrel hegesztett éleket. Ez az eljárás tökéletes kidolgozást eredményez, így kiiktatható bármely ragasztómaradvány, amely főképp a világos színű, matt ajtófrontokon látható . A vásárló haszna: egy hibátlan kidolgozású konyhabútor, kitűnő áron.

Sensys ajtópánt-rendszer

A beépített csillapítással ellátott Sensys ajtópánt-rendszer újradefiniálja a minőségi szabványokat. Bármely Nobilia konyhabútorhoz alapfelszerelésként szállított Sensys, egy tökéletes zárást biztosít az 5 °C – 40 °C közötti hőmérséklet-tartományban és egészen 90% páratartalomig. Az ajtók maguktól záródnak, ha 35 foknál kisebb nyílásszögben állnak. A legalább 80.000 nyitás-zárás ciklus kibírására tesztelt Sensys ajtópántok nagyon megbízhatóak és lehetővé teszik az ajtó leszerelését, bármely szerszám használata nélkül.

[vc_empty_space height=”32px”]

Line N

A Nobilia konyhabútorok új, Line N típusú beépített fogantyúrendszere, egy páratlan esztétikumot biztosít, legyőzhetetlen áron. Az eloxált fogantyúk rendkívülien ellenállnak a karcolásoknak, és a német gyártó minőségre vonatkozó megszállottságát tükrözi.

A Nobilia, mint mindig, egy hibátlan ergonómiát biztosít, bárhova is legyen a rendszer szerelve, akár az ajtóra, akár a fiókra. A Line N rendszer felhasználható számtalan stílus és kidolgozás esetében és 2014 január 1-től szállítható.

Galéria
[Best_Wordpress_Gallery id=”5″ gal_title=”Accesorii”]